Doffe, vermoeide huid

Mis jij ook je glanzende gezonde uitstraling van voor het gezinsleven? Vindt je je huid er dof en futloos uitzien en zou je graag een frissere, glanzende en stralende huid willen hebben zoals ‘vroeger’? Het is niet zo gek dat je huid er in drukke periodes van je leven wat doffer wordt. Zeker met het huishouden, kids en man kan het super druk zijn en is er weinig tijd om je huid een handje te gaan helpen. Terwijl wel de celdeling van de huid steeds trager zal gaan verlopen, de kringen onder de ogen niet vanzelf weggaan en je toch graag die gezonde glow terug zouden willen in je gezicht.

Het ontstaan van een doffe en/of futloze huid kent wel meer oorzaken. Stress, roken, medicijngebruik of slechte voeding kunnen hier ook oorzaken van zijn. Ook een huid die niet goed onderhouden of met verkeerde producten behandeld wordt kan er dof en futloos uit zien.

Door samen naar de oorzaak te kijken kunnen we meer balans brengen in je huid en je huid laten stralen. Omdat geen huid hetzelfde is, maak ik speciaal voor jou een behandelplan op maat met de juiste verzorging en de juiste behandelingen, voedingstips en lifestyle tips als dit nodig is.

Alle behandelingen zijn uit te breiden met:

Verven wenkbrauwen €5,50
Verven wimpers €5,50
Bovenlip waxen €5,75
Kin waxen €5,75
Peel system €15,-
Special mask €20,-