Lijntjes, rimpels en verslapping

Mooi ouder worden wie wil dat niet? Een huid van een 20 jarige, als je de 40 bent gepasseerd, is niet haalbaar. Het ouder worden van onze huid kun je zien als de overgang van de zomer naar de herfst. Beide mooi in hun schoonheid, maar wat kunnen we soms terugverlangen naar de zomer. De huid wordt slapper, krijgt rimpels en ziet er vaak dof en futloos uit. Om huidveroudering te vertragen en de huid te verbeteren is een combinatie van goede huidverzorging en effectieve anti-aging behandelingen essentieel. De combinatie versterkt elkaar voor het beste resultaat. Realiseer je dat hoe langer je de start van dit programma uitstelt hoe langer het duurt voor je het gewenste resultaat behaald. Vanaf je 25e neemt je huidkwaliteit namelijk al af.

In de loop der jaren is er veel meer bekend geworden op het gebied van de rol van de genen (DNA) bij huidveroudering. Als huidspecialist volg ik deze ontwikkeling op de voet en ik heb er veel interesse in. Ik werk met producten en behandelingen die deze ontwikkelingen omarmen om jou het beste te geven.

Tijdens het intake gesprek krijg ik een goed beeld van de conditie van jouw huid en van je wensen. Samen stellen we een behandelplan op dat bij je past. Zo wordt dus elk advies op maat gemaakt, met als uitgangspunt wat het beste is voor jou en je huid.

Afhankelijk van de wensen en de uitkomst van het adviesgesprek wordt een behandelplan opgesteld, zodat we snel resultaat zien. Met het op maat gemaakte verzorgingsplan wordt dit thuis ondersteund.

Alle behandelingen zijn uit te breiden met:

Verven wenkbrauwen €5,50
Verven wimpers €5,50
Bovenlip waxen €5,75
Kin waxen €5,75
Peel system €15,-
Special mask €20,-