Pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen op elke huid voor, want iedere huid heeft pigmentcellen, de een meer dan de ander, maar deze cellen zijn verantwoordelijk voor het bruin worden als de huid in aanraking komt met zonnestralen. Het is het eerste beschermingsmechanisme van de huid tegen Uv-licht. Maar wat als er een verstoring plaatsvind in deze cellen, en ze klonteren daardoor samen? Dan ontstaan er pigmentvlekken. Deze verstoring kan o.a. ontstaan door hormonale schommelingen, medicijn gebruik, opgebouwde UV schade, of door een celdeling die niet meer helemaal vlekkeloos verloopt als we ouder worden.

Een goede conditie is van groot belang voor een gevoelige huid. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden binnen mijn huidinstituut. Omdat geen huid het zelfde is maak ik graag advies op maat.
Pigmentvlekken zitten in verschillende lagen van de huid en hoe diep het zit is lastig te zeggen. Het is niet te zien in welke laag de verstoring zit, daarom is het moeilijk te behandelen. Toch zijn er voldoende mogelijkheden om pigmentvlekken te “verbleken”. Dit doen we door de “pigment ophoping” te verwaaieren binnen de huidlaag, waardoor deze minder zichtbaar wordt.

Alle behandelingen zijn uit te breiden met:

Verven wenkbrauwen €5,50
Verven wimpers €5,50
Bovenlip waxen €5,75
Kin waxen €5,75
Peel system €15,-
Special mask €20,-